Zonnepanelen

Qua zonnepanelen is er een ontzettend groot aanbod. Voor de particuliere markt is er eigenlijk alleen interesse in de mono kristallijne panelen, welke zich kenmerken in een hoog rendement en zwart gekleurde cellen. Voor u als klant en voor ons zijn de volgende zaken belangrijk bij zonnepanelen: kwaliteit, opbrengst, prijs en leverbetrouwbaarheid. Onderstaande panelen in ons assortiment voldoen daaraan. Daarom is dit onze eerste keus. Mochten er vragen ontstaan naar aanleiding van het overzicht met zonnepanelen. Dan kan u altijd even contact opnemen, voor persoonlijk advies.

Neem contact op
0 +
zonnepanelen geplaatst

We verkopen geen losse panelen maar u kunt altijd een offerte aanvragen voor een totaal pakket.

Waar let ik op bij de keuze van mijn zonnepaneel?

Het vermogen in Wp (Watt piek) van het zonnepaneel is een maat voor de verwachte opbrengst. Op basis van de gewenste jaar opbrengst in kWh kunnen we het geschikte aantal en type voorrekenen.

Mocht het voor u belangrijk zijn dat een zonnepaneel juist bij uw dak past, dan kunnen wij door ons brede assortiment aan zonnepanelen alle kanten op. Zo kunnen we mooie diep zwarte panelen leveren, maar ook zeker prachtige percium panelen.

Bij Green Guys zijn we niet gebonden aan één merk qua panelen. Zodoende is de keuze reuze en denken wij graag met u mee over geschikte panelen.

De zonnepanelen hebben twee type garanties. Een productgarantie die zal variëren tussen de 10 en 35 jaar. Daarnaast hebben de zonnepanelen ook een vermogensgarantie en deze is doorgaans 25 of 35 jaar. Hierbij garandeert de fabrikant dat na bijvoorbeeld 25 jaar nog steeds 85% van de oorspronkelijke STC-waarde gehaald wordt. Met een lineiar verband in de tussenliggende tijd. Voor de details zie de relevante datasheets van het paneel

Hulp nodig met het uitzoeken van uw systeem?

Neem contact op

Een greep uit onze zonnepanelen

Veel geplaatste panelen waar we zelf veel mee werken. 

First Choice Solar

Bekijk de panelen van First Choice Solar

Munchen Solar

Bekijk de panelen van Munchen Solar

Hyundai Solar

Bekijk de panelen van Hyundai Solar

Benieuwd, wat uw systeem gaat kosten?

Vraag direct een offerte aan

Daarnaast op aanvraag leverbaar