Kiwatt Omvormers en Powerwall

Opgeleverd voor een klant uit Almere. Op de foto zie je 3 hybride omvormers (boven) met 3 Powerwalls van elk 10 kWh (onder).

Één omvormer per fase en de batterijen gekoppeld voor het simultaan laden en ontladen. Het systeem is tussen de meter en de groepenkast geplaatst waardoor de complete woning bij net uitval door kan draaien op de energie uit de batterijen.

De batterijen worden overdag opgeladen middels 35 zonnepanelen.Hiermee is het mogelijk, afhankelijk van het energieverbruik in de avond/nacht, voor ettelijke maanden per jaar off-grid te kunnen zijn. Overtollige energie, nadat de batterijen gevuld zijn, wordt teruggeleverd. Klant kan middels een app alle vermogensstromen tussen woning, panelen, batterijen en het net volgen.

Dit is één van de mogelijke configuraties die er met hybride omvormers/powerwall(s)/zonnepanelen.

Green Guys denkt graag met u mee, wat in uw situatie een goede oplossing zou kunnen zijn.

Voor meer informatie over powerwalls en powerpacks, zie www.kiwatt.nl

15 keer Canadian Solar 365 Wp vermogen


Voor deze klant in Soest hebben we 15 panelen van het merk Canadian Solar geïnstalleerd. We hebben deze panelen op twee verschillende dakoppervlakken geplaatst

Bij de installatie van deze zonnepanelen is er gebruik gemaakt van micro-omvormers van Enphase: de IQ7+ omdat er met twee verschillende dakoppervlakken wordt gewerkt is dit qua rendement de beste optie.