Zonne-energie opbrengstcalculator

Bent u ook benieuwd wat de zonnepanelen op uw dak zouden opbrengen?

door onze gratis opbrengstcalculator willen we u graag laten zien wat de mogelijkheden zijn in uw situatie. Door een aantal simpele waarden in te vullen komt u tot redelijk nauwkeurige schatting wat uw dak u aan kWh/jaar kan opleveren. 

opbrengst calculator

Onze opbrengst calculator houdt met een aantal zaken rekening. Om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen zijn er een aantal gegevens nodig, wanneer u aan de opbrengstcalculator begint.

Aantal panelen 

We willen graag een eerste inschatting hebben van het aantal panelen wat u denkt dat er op het dak  zullen passen of hoeveel u er denkt nodig te hebben. 

Wattpiek vermogen

Per paneel verschillen de Wattpiek vermogens bij al onze zonnepanelen staat dit ook bij de gegevens. Het gemiddelde Wattpiek vermogen ligt ongeveer op 360 Wp. 

Prijs van een kWh

Met de huidige wisselende energie prijzen kunt u bij ons uw eigen tarief invoeren zodat u een realistische terugverdientijd en besparing per jaar uit de calculator krijgt. 

Omvormtechniek

Per omvormtechniek verschilt de opbrengst, vandaar dat het goed is even te kijken naar onze informatie over omvormtechnieken

Type dak

Omdat zowel de investering als de opbrengst zullen verschillen of het geplaatst wordt op een plat of schuin dak willen we graag weten wat u voor type dak heeft. 

Orientatie

Ook hangt de oriëntatie van uw dak samen met de opbrengst, vandaar dat we graag weten of uw dak zuid, oost of west ligt. 

Naar de opbrengst calculator