Installatie

We werken met vaste installatieteams die bij elkaar vele jaren ervaring hebben en al duizenden installaties naar tevredenheid hebben opgeleverd.

Ze hebben alle nodige cursussen encertificaten voor een dergelijke klus; VCA-Vol en/of VCA-basis, Veilig werken op Hoogte, diverse product gerelateerde cursussen van SolarEdge en Enphase. Een van het installatieteam is electricien zodat het qua electra toegezien wordt op het deugdelijk aansluiten volgens de nederlandse richtingen als NEN1010, NEN3140 en NEN7250.

Wij leveren maatwerk, kwaliteit en ontzorgt u als klant volledig bij de aanschaf en de installatie van zonnepanelen. Het enige dat u hoeft te doen is thuis zijn. Onze installateurs nemen alle materialen mee, monteren het montagemateriaal en de panelen en zorgen ervoor dat de bekabeling vanaf de zonnepanelen netjes naar de meterkast wordt gelegd. De route wordt vooraf overlegd met u. In de meterkast wordt een extra groep aangemaakt.

Heeft u nog een gedateerde stoppenkast; indien we het tijdig weten kunnen we ook die vervangen door een nette 1 of 3-fase groepekast.

Als wij bij u weggaan, zorgen wij ervoor dat alles netjes is geïnstalleerd en functioneert en dat u een tevreden klant bent. De enige werkzaamheden die we niet verrichten zijn frees- en  graafwerkzaamheden.

Vraag direct een offerte aan!