Garanties van de GFDE

Als Green Guys zijn wij aangesloten bij Stichting Garantiefonds Duurzame Energie (GFDE). Dit geeft u als klant extra zekerheid. 

Garanties van de GFDE

Een investering in zonnepanelen – en in andere middelen ter verduurzaming van de woning – is een investering voor de lange termijn, waarmee vaak een aanzienlijk bedrag is gemoeid. Het is dan belangrijk dat u zeker van kan zijn van een kwalitatieve investering bij een betrouwbare leverancier. Deelnemers van de Stichting GarantieFonds Duurzame Energie bieden u die zekerheid.

Green Guys is medeoprichter en deelnemer van GFDE

Aanbetaling gegarandeerd
Deelnemers van GFDE bieden hun klanten maximale zekerheid. De aanbetaling voor particuliere installaties worden gegarandeerd in het geval van faillissement van de leverancier.

Installatie- en fabrieksgarantie
In het geval een deelnemer onverhoopt niet meer bestaat als er zich in de toekomst een garantiegeval voordoet met uw systeem, dan kunt u voor de opvolging van zowel de installatie- als de fabrieksgarantie terecht bij de GFDE.

Geschillenregeling
Deelnemers van GFDE onderschrijven de geschillenregeling. Zo bent u verzekerd van een onafhankelijk oordeel bij geschillen.

Kwaliteit, ervaring en deskundigheid
Om de kwaiteit, deskundigheid en ervaring te bewaken dienen onze deelnemers aan de strikte voorwaarden en eisen van de GFDE te voldoen.